- Top billedet

Find vej

Hvor ligger Frederiksstadens klinik?

Klinikkens adresse er St. Kongensgade 90 A, 1264 København K, som er ca. 75 meter fra Marmorkirken, i den del af København, der kaldes Frederiksstaden. Beliggenheden er midt imellem Østerport Station og Kongens Nytorv, på samme side som Marmorkirken.

 

Fra St. Kongensgade skal man gennem en port i forhuset og ind i gården til baghuset, hvor klinikken er beliggende i stueetagen i rolige omgivelser. Porten åbner automatisk, når man trykker på ringeklokken til klinikken.

Måder at komme til os på

S-tog og Intercitytog

Både intercitytog og S-tog kører til Østerport Station. Herfra kan du gå i ca. 10-15 min. til klinikken eller tage bussen (nr. 1 A/15) til busstop overfor klinikken. Busstoppet hedder ”Fredericiagade”.

Link til DSB >>

Link til S-tog >>

 

Metro

Der er Metrostation på Kongens Nytorv. Herfra kan du gå i ca. 10-15 min. til klinikken op ad St. Kongensgade mod Langelinie.

Link til Metro >>

 

Bil

Hvis du tager bilen er der mulighed for parkering i sidegaderne eller i parkeringshus, men vær opmærksom på, at der afkræves betaling overalt, og ved Marmorkirken foregår der byggeri af metrostation.

 

Cykel

Der er mulighed for at stille cyklen i gården, mens undersøgelsen foregår.

 

Gående

Hvis du går, er der stole i gården til at hvile sig på, og selvfølgelig også i venteværelset.

 

Kørestol/Dårligt gående eller stående

Hvis du er dårligt gående/stående eller kørestolspatient kan du også benytte klinikken, idet den er beliggende i stuetagen. Dog skal du være opmærksom på, at hvis der er tale om en bred kørestol, så kan den ikke komme ind i klinikken, fordi dørene har almindelig størrelse. Herudover skal man være opmærksom på, at ved visse undersøgelser er en vis gang- og standfunktion nødvendig for, at undersøgelsen overhovedet kan foretages, - eller for at undersøgelsen kan foretages med en tilstrækkelig kvalitet.

Ved tvivl anbefales kontakt til klinikken mhp. afklaring af den nødvendige egenfunktion i forhold til den ønskede undersøgelse.

Telefon+45 33 13 43 26

patient

 

Telefontider

Man - Tors
kl. 9 -12 og 13 -15.45

Fredag
kl. 9 -12 

 

 

Frederiksstadens klinik

Frederiksstadens-logo