- Top billedet

Patientens indgang


Hvilken patientgruppe tilhører jeg?Undersøgelses information

Vi tilbyder alle former for billeddiagnostik med Røntgen og Ultralyd, herunder Mammografi. Du kan se undersøgelserne, som tilbydes, ved at klikke her:

Hvilke undersøgelser tilbyder Frederiksstadens Klinik ?

Undersøgelses Tidspunkt

Tidsbestilte undersøgelser (Elektive undersøgelser) udgør langt hovedparten af vore undersøgelser, og tidbestillingen sikrer, at du får din undersøgelse på et fast aftalt tidspunkt. 

Akutte undersøgelser kan udføres efter direkte aftale mellem henvisende læge og klinikkens ansvarlige læge.

"Drop In" undersøgelser (undersøgelser uden akut indikation, men hvor der ønskes en hurtig undersøgelse) udføres dagligt i klinikken med røntgenoptagelser af lungerne (Thorax) og af skelettet, men "Drop In" gælder ej for mammografi, HSG og UL, hvor der skal bestilles tid. Ved "Drop In" skal du først henvises af din læge, hvorefter du kan møde op i klinikken og få udført undersøgelsen. Lidt ventetid i klinikken må dog påregnes, da vi ikke kan udføre undersøgelser før en henvisning foreligger. Hvis du er sygesikringspatient skal henvisningen forligge elektronisk via det offentlige henvisningssystem, "RefHost", før vi kan foretage undersøgelsen.

 

Ved røntgenundersøgelser af skelettet incl. lunger (thorax), er den "tidsbestilte" ventetid dog generelt meget kort, i form af få dage, og det er oftest en fordel at bestille tid, hvis man ikke vil vente i venteværelset.

Frederiksstadens-logo